FENIKS PROMO  je mlada i odgovorna firma otvorena za komunikaciju i saradnju sa klijentima  u oblasti kreativnih rešenja i  nabavke reklamnog i promotivnog materijala.

Sa dugogodišnjim iskustvom u industriji promotivnih proizvoda, širokim i raznovrsnim asortimanom gotovih proizvoda  koji se brendiraju po vašoj želji, stavljamo na raspolaganje svoja znanja i veštine u službu unapredjenja vašeg marketinga i ostvarenja visokih poslovnih rezultata.

Eco friendly proizvodi su naš prioritet i naša omiljena tema, uvek nam je drago da saradjujemo sa klijentima koji razmišljaju u pravcu tih kvaliteta i vrednosti.

Za custom made opcije mogućnosti su raznovrsne. Želimo čuti i razumeti vaše potrebe i kroz proces konkretizacije materijalizirati vaše zamisli.

Postojimo da bi pomogli i podržati čitav taj proces.

Nigde ne žurimo. Imamo vremena za razgovor,povezivanje i komunikaciju sa motivisanim kupcima. Tražimo klijente koji traže nas.

Osećaj obostranog zadovoljstva i prijateljske energije u poslovnoj saradnji naš je osnovni postulat, vizija i motiv da postojimo.

Istovremeno, sa naše strane to je i jedini uslov da bi sarađivali.

Čekamo vas.

FeniksPromo